mandag 30. januar 2012

Kjennes på låra!

I dag så har jeg og 4 til startet med trening igjen, siste jeg trena skikkelig var i Juli-August rett før vi reiste til Tyrkia. Siden har jeg hatt vanskelig med å komme meg inn i rute igjen.
Men nå har svigerfar og min samboers lillesøster lagt opp ett trenings opplegg til oss. Går veldig på styrke trening og før så hadde jeg kun tredemølle gå-jogge trening og bittelitt styrke (redd for å bygge for mye muskler), så var litt anderledes nå, og det kjennes. Nå orket jeg bare ikke å gå på tredemølla fordi beina var helt kjørt, men det skal bli bedre og jeg skal få svidd av meg noen kg igjen. Er rett og slett bare nødt til det!!!!!

*

Svigerfar skal visst nok ha sittet og fulgt med på ett treningsprogram som skal svi en del kg, så det blir virkelig spennende og se hva slags virkning det har. Greit å ha noen som kan sjefe litt over deg, slik at du ikke gir opp med en gang. Så neste treningsøkt med de igjen er på torsdag, så får vi se om jeg jobber litt selv ved siden av. Jeg gikk ned 7 kg på 5-6 uker sist så jeg har motet med meg og det er så spennende å se de vekttallene bare raser ned. 

*

Nå skal jeg slappe av litt til før jeg hopper en rask tur i dusjen og finner senga, jobben venter i morgen tidlig :)

*
Snille mamma!

Jeg var så heldig og fikk en liten skatt av min kjære mor for noen uker siden. Når hun fortalte at hun hadde kjøpt noe på biltema, kunne jeg rett og slett ikke skjønne bæra på hva den dama hadde funnet på. Men dette er den lille skatten hun kom til meg med og den er virkelig gull verdt for meg som er verdens største vimse!Den passer helt perfekt til håndarbeids utstyr :) Er svært lite der nå, men satser på at den fyllet opp med åra :)


Eggende sjokoladekake oppskrift!

Ingredienser

4 egg
200g melis
125g hvetemel
250g smør
250g kokesjokolade

*

Slik gjør du:

Sett på ovnen 200°C
1. Pisk lett sammen melis og egg
2. Smelt smør og kokesjokoladen sammmen på svak varme
3. Tilsett smeltet smøret og sjokoladen i bollen med melis og egg
4. Rør inn hvetemelet
5. Hell røren i en springform (rund form vanlig str)
6. Kaken skal ha tørr overflate, men være myk i midten
7. Avkjøl kaken, dryss over melis og server pisket krem til
Det går også an å ta på glasur, det gjorde jeg og drysset over litt melis etterpå!

*


Eggende sjokoladekake!

Denne dagen har gått fort. Jeg bestemte meg for å bake en kake med noen egg jeg måtte kvitte meg med, og det var heller ikke så dumt! 
Så mens kaken var i ovnen så tok jeg en skikkelig vask på kjøkkenet, så nå er det så koselig der, utenom at jeg mangler å få bort noe småtteri på kjøkkenbordet. 
Og midt oppi det hele fikk vi besøk av min mamma og bonus pappa som var på vei hjem fra kongsvinger.


*


Eggende sjokoladekake

Jeg har aldri laget denne før, så det å smake på den var VELDIG spennende!!!! Og det smakte FARLIG godt av den kaka! Så slik kake blir det mere av her i huset... 


*


Oppskriften kommer i morgen, for nå er det natta for slike som skal opp før fuglene fiser for så å dra på jobb!