fredag 3. desember 2010

Andre adventsdag!

I dag startet også dagen med å åpne og skrape kalender. Og dagens kalender gave til Leah er.........


Vaskekluter med en hund og en katt på!!
Nr.2
Så tok vi turen til Elverum for kiropraktor time til Leah, j mente å ta bilde der, men glemte jo selvfølgelig det da! Men da tar j bilde neste gang. Etter at vi var ferdige der Reiste vi på Elkøp til Pappa Stig og hentet bankkortet sånn at vi kunne "shoppe" litt og handle inn litt mat. Så tok vi turen til Babble for å kjøpe ny stellebag til Leah etter att den nille dritten røyk etter 5 ukers bruk! Så denne kan brukes frem til a skal i barnehagen!
Og når vi kom tilbake til Elkjøp så tok vi oss en matpause før vi tok turen hjem. Mens vi var på vei ut så fant vi ut at vi skulle kjøpe Kinect til Xbox 360, og da var j så heldig og fikk velge meg ett trenings"spill" Så da ble det jo selvfølgelig ZUMBA!!Så når vi kom hjem så fikset j til Xbox'n oppe hos Torill og Yngve for vi fant ut at vi ville teste det. Så kom Yngve hjem etter en biltur og da hadde han med gave til Leah som var ifra mamma'n og pappa'n hans! Og det var så utrolig fiiiint!!


Også var vi så heldig og fikk noe av dem også og det er noe som er såå farlig godt!
Og i dag har j også fått på plass pepperkake huset som j laget på søndag og det er første gangen j har gjort det så ble litt sånn små fornøyd med det!!Men Nuh.. er det natta på meg! Var ikke mye som kom inn her i dag, men det var da noe!! Og snart er det helg og Julebord :)