tirsdag 6. desember 2011

Travle dager!

Her går det i ett sett med jobb, så glemmer helt å blogge.. 
Her kommer det noen kalender pakker :)


3 Desember!

Leah sin pakke

Vår pakke


4 Desember!

Leah sin pakke
Dette er en negl børste!

Vår pakke. Denne er litt morsom, i sommer så ble jeg sjalu på mamma fordi hun fikk kjøpt denne og ikke jeg, For dette var nemlig den siste de hadde til salgs i butikken.. Og se, nå er den min!!! 


5 Desember!

Leah sin pakke

Vår pakke


6 Desember!

Leah sin pakke

 Vår pakkePå lørdag så var jeg og Leah på besøk hos min bror Morten, som også hadde sin nye kjæreste der :) 
Jeg kjenner til henne fra barneskolen og ungdomsskolen, så jeg synes det er kjempe artig at de 2 fant kjærligheten :)
Etterpå reiste vi videre på besøk hos min Farfar, der var også pappa og Linda (stemor). Og da var jeg så heldig og fikk bursdagsgaven min.Som jeg sa tidligere, så er det travle dager, jeg har begynt på en ny plass hvor jeg skal være de siste 9 mnd av lærlingtiden min. Så er VELDIG mye nytt å sette seg inn i så er helt skutt når kvelden kommer.. 
Det jeg er innom nå er hjemmebasert, og trives kjempe godt så langt :) Bedre hadde det vært hvis ikke sikkerhetsbelte låsen hadde MONGA seg helt, så ettersom jeg har DÅRLIG tålmodighet så er veilederen min så snill og lar meg kjøre i stedenfor å slite med låsen, men jeg kan si det at jeg hører ett par oppgitte sukk ved siden av meg :) (ler). Men på Torsdag blir det ordnet!
Også vil ikke varmen i bilen fungere som den skal, kan ha på det varmeste i bilen og kjøre 3 mil uten at det er glohett i bilen, så har hatt en del kalde tær de siste dagene for har heller ikke vintersko som varmer lengre.. MEN, jeg er så heldig så jeg fikk julegaven av min kjære litt før, så jeg skulle slippe å fryse på meg negl sprett.. Så i dag kjøpte jeg nye vintersko, og det er sko jeg har ønska meg LENGE!! Og nå er dem MINE :):)
 Gode varme Timberland sko!


Var en svipptur innom min tante i dag før jeg reiste hjem, for mamma og tante skulle ha sin årlige lefse og stomp baking, så da ble det skravling i 3 kvarter før jeg reiste hjemover til min lille Engel!