mandag 9. april 2012

Mandag og 2 påskedag!

Da var det mandag og start på en ny uke!
Jeg startet min nye uke med jobbing, selv om det er 2 påskedag og helligdag, så er det ikke noe som heter fri for de som jobber innen helsevesenet. Får ta det med ett smil og tenke at det blir penger ut av det!

*

Nå har jeg og min vakre frøken dusjet.
Hun er ikke helt fornøyd med det å dusje og bade, noe jeg synes er rart for hun har ELSKET dette før, men for ca 6 mnd siden har hun slått seg vrang og gråter i noen minutter. Så slår hun seg til ro, helt til vi tar henne opp, for da gråter a fordi hun ikke vil opp.. Skjønner ingenting jeg!!!
Har du noen forslag på hva man kan gjøre for å unngå dette? Synes det er fælt å ikke late som noen ting å nesten "tvinge" henne til å bade/dusje.

Men uansett så sitter frøkna i bleie og hello kitty håndkleet sitt og hennes bestevenn BÆ og skal straks få kvelds mat av pappa'n sin. Også er det natta for den lille kroppen hennes!


*

I kveld skal jeg bare slappe av, kanskje gjøre litt håndarbeid?? Vi får se hva kvelden byr på, jeg vet i hvert fall at jeg skal se på Paradise Hotel! 
Lurer du på hvorfor jeg gidder å se på en gjeng som bare drikker, juger, krangler osv? Jo nå skal du høre, det er ikke mye jeg ser på på tv, men sånne program som PH synes jeg er spennende, også føler jeg meg ekstremt smartere enn de andre som er der på min alder eller yngre.. Også kommer det jo noen veldig morsomme gloser :) 
Ser du på Paradise Hotel, og hva synes du om dette programmet?

*

Ha en super fin kveld blogg lesere!!

post signature