tirsdag 14. desember 2010

Oi som tiden flyyyr!

Tiden flyr den visst! 2 uker siden j var her sist, så da er det vel på tide å få gjort noe her!
I det siste så har det gått i kiropraktor, julegave pakking, rydding og film titting! Så har glemt helt av å skrive noe her!
Men det kommer seg vel skal du se, skal prøve på å bli flinkere, er litt uvandt og ha blogg selv om j har hatt det lenge, for er ikke noe flink til å blogge, men nå blir det skjerpings.
I forrige uke så lo Leah for første gang, og krokodille tårene mine bare fossa ut! Ingenting å gråte for, men gud for en herlig opplevelse :) Leah har også begynt å legge seg kl.21.00. og har vært super flink jente og sovet heeeele natta :) Sover alt ifra 8-12 timer men får for det meste i 10-12 timer, så kan ikke klage her j sitter!!

Her kommer det noen kalender gaver!!


 Nr.3
Nr.4


Nr.5


Nr.6


Nr.7


Nr.8


Nr.9

 
Nr.10


Nr.11


Nr.12


Nr.13


Nr.14


 Mens på mine kalendere ser det veldig dårlig ut på!
I dag så var vi på første barseltreffet, og det var koselig å møte de andre med  baby.  Det er 6 gutter og 2 jenter, begge jentene heter Leah, noe som j syntes var litt artig :) Også har vi 2 gutter som heter Eirik og det var også litt artig da selvfølgelig :) 
I dag så la vi Leah 20.15-20.30 og sovnet direkte, men det er nok fordi det ikke har vært noen 3 timers lur i dag!  Ellers om dagen så har j funnet ut at j skulle strikke litt, så begynte på noe her om dagen, men vet ikke helt hva det skal bli enda! Vi får se hva det ender opp med til slutt! Men nå skal j slappe av og kose meg med film sammen med min kjære noe som vi har gjort i flere dager på rad nå og det må j si er ganske så deilig! Man får utnytte tiden når man har muligheten til det!