tirsdag 26. juni 2012

Prosjekt Leah!

Hei lesere! 
Nå er det veldig lenge siden jeg har gitt noen lyd ifra meg.. Men jeg lever, har hatt ferie og vært i Tyrkia. Bilder ifra turen kommer senere..

☆★

Jeg har ønska meg hvit soverom til Leah veldig lenge, men har ikke fått gjort noe med det pga at vi leier kjellerleiligheten av besteforeldrene til min samboer. Men så var svigermor så snill og spurte de 2 gamle om vi ikke kunne få lov til å male om soverommene her som da er gult og blått!!!! IKKE helt min smak. Og heldige meg fikk ett JA!! 

Jeg brukte ikke lang tid før jeg hadde kjøpt inn alt av malerutstyr og maling.
Vi fikk svar på en fredag, maling og utstyr var kjøpt allerede på mandag og på onsdag var malingen i gang..
Det tok sin tid før jeg ble ferdig pga at jeg har jobbet og fordi jeg er alene med Leah frem til 6 på kvelden. og da er det sengetid for henne ved 7. Så da ble 2 strøk tatt nå i helga som var..

Jeg har så maaange ideer som snurrer oppi hodet mitt så jeg er i ferd med å bli sprø, noe har jeg fått gjort og noe må jeg bare vente med.. Mangler en del til rommet så blir ikke ferdig før det kommer på plass, og det kan ta sin tid. 

☆★

Men her skal dere få se noen snik bilder på hvordan det var og hvordan det er nå..

FØR
Ikke særlig fint når jeg ikke har det som jeg vil og med ei rote frøken. Her på bildene hadde jeg allerede begynt å ta ut ting før jeg kom på å ta bilder. Men dere ser da sånn ca hvordan det så ut tidligere!

☆★

 Underveis. Stor forskjell!


☆★


Malt hylla hvit.
Malt tallerkenhylla hvit
Jeg er kjempe fornøyd så langt. Så nå gleder jeg meg utrolig masse til siste rest!

☆★

Ha en strålende kveld!post signature