mandag 7. februar 2011

Eksplodering, Søndags kos og Mandags knips!

Eksplodering!!!!!!

Fredag fikk j tlf ifra vekstedet om at bilen min var klar, noe j ble sjeleglad for. For den j lånte slukte bensins som bare pokker!! Så da fikk j gjort avtale om at j skulle hente den på Lørdag. Lørdagen kom, j hentet Linn (bestiss) på østby og reiste nedover mot Hamar. Før vi tok turen videre til hamar så stoppa vi innom Elverum så j kunne hente bilen min.. J fikk bilnøklene og gikk ut, startet bilen og oppdaga med en gang at det var 2 knapper som ikke satt ordentlig, pilla dem av og så at det var ødelagt der dem skulle sitte fast. Ble sinna, eksploderte, banna og gudene vet hva j ikke gjorde.. Så satte j meg inn i bilen, skrur på varmen og skal justere på vifta på min side, men fikk ikke justert. Pga de pokkers folka som jobber på detta forpulte verkstedet ikke har klart å sette inn vifte delen. Det var bare ett jævla tomrom og justeringsknappene bare hang der for pynt liksom, og det var stygge merker rundt ved vifta fordi dem har bryti opp plastikken.. Hva skjedde da? Jo j eksploderte 10 ganger mere, j ble så sinna så j sku ønske j hadde noe eksplosivt i bilen og tent på hele fuckings bygningen. J gikk og banna og var drit sint når j gikk inne på butikken så j er sikker på at folk trodde j var sprø i hue!
Så pratet j med pappa i dag (mandag) i tlf og fortalte om det og skulle ta bilder så han skulle få se hva de har gjort med bilen min. Og dermed så oppdager j mere, og da var det gjort igjen, sinna, forbanna, myrdeklar, kjefteklar.. GUDENE vet hva j ikke var!!!! Hver jævla gang j har fått igjen bilen min der ifra så er det noe som er ødelagt eller noe som ikke er som det skal.. Trodde man skulle føle seg trygg på å levere bilen sin på verksted j??? ÅÅÅÅÅÅÅ ER DET MULIG?? BILEN ER 10 GANGER VÆRRE FØR J LEVERTE DEN!!!!!!!!


Hvor har vifta mi tatt veien?


For den som lurer på hvor dette er så er det på Elverum Auto!
Søndags kos :)

I går startet j og Leah dagen med å gå ut en tur og ta bilder! Fikk en masse fine bilder i morgen sola. Så gikk vi inn igjen til måltidet som ventet. Deretter gikk vi ut igjen og gikk opp til svigermor og svigerfar for å grille. Og det var skikkelig kos, fikk en del påskestemning med sol, grei temperatur, grilling og kakao.. Ble også tatt en masse bilder da også, fikk tatt hele 238 bilder på 3 timer. Men orker ikke å legge ut alle de bildene, men blir da noe ;)


 
Det var den søndagen! :)

Mandags knips :)