søndag 7. oktober 2012

Testing testing

Nå skal vi se om mobilen min er enig i å la meg blogge via den med bilde. For det ville den ikke før! Og det fungerte :)


Sanitets vakt

I går reiste jeg og bestevennina mi på dansefest for å være Sanitets vakter i Norsk Folkehjelp Elverum. Noe som jeg ble medlem av i Juli, og siden da har jeg virkelig brent for å være med. Etter så kort tid så er jeg så heldig å få være assistenten til vår sekretær som da er Ida min bestevenn. Og det skal jeg si dere er rimelig gøy, selv om jeg ikke er så veldig inne i det så lærer jeg fort og skjønner mer og mer for hver gang hva det går ut på å være i Norsk Folkehjelp. Jeg elsker jo å kunne hjelpe mennesker, det er jo det jeg jobber med i min utdanning som helsefagarbeider. Så det å få kunne gjøre det samme i min fritid er bare helt kurrant for meg. Jeg trives veldig godt og kommer til å være medlem til den dagen jeg dør!

Her er det ett bilde ifra går dagens vakt


Under vakta så spilte Doodle Bugs og Bullet Proof. Etter min smak var ikke Doodle Bugs noe jeg kan høre på, men Bullet Proof derimot er ett veldig livlig og svingende band. De leverer virkelig godt der de står på scena. Tipp topp tommel opp sier jeg bare. De er ikke gamle guttene, men de har virkelig talentet.
De er også med i Norske Talenter i år, så hvis dere vil se hvor bra de leverer så ta en titt innom der da vel :)


Ha en fin søndag alle sammen!


post signature