torsdag 8. mars 2012

Alt for lenge siden!

Nå er det ganske lenge siden jeg har skrevet noe her. Og nå føler jeg at jeg har masse av tid til det her hvor jeg ligger. 

☆★

På mandag så var jeg og vesla så heldige og fikk omgangssyken, så mannen i huset fikk litt av en jobb den dagen/kvelden. Og denne omgangen her har jeg gruet meg masse til å få, jeg har store problemer med det å kaste opp, jeg takler den delen veldig dårlig, pluss at sist j hadde omgangssyken så ble jeg VELDIG dårlig. Så den skremte meg nok litt også, men det gikk utrolig nok bra denne gangen. Så nå er jeg kanskje ikke så redd for neste gang. Natt til tirsdag ble min kjære dårlig, så da var vi alle sammen preget av denne dritten, men så heldig som jeg er så ville verdens beste mamma komme og pleie oss. 

☆★

Formen min er sånn hipps om hopps, har ikke spist noe særlig mat siden søndag, men litt smaking på ditten og datten har det vært. 
I dag har gubben kommet seg på jobb og jeg er hjemme fra jobb og vesla er langt ifra i form i dag.
Hun slet veldig med diare i går og oppkast en gang i går kveld, den lille kroppen på 17 mnd er helt skutt i dag. Ingen energi, bare sover og sover, heldigvis drikker hun mere nok med væske. 

☆★

Men skal innrømme att jeg ble litt bekymret i stad da frøkna sist fikk ny bleie var i natt en gang og ved 13 tiden så var det fortsatt ikke urin i bleia, så jeg tok en tlf  til helsestasjonen for å forsikre meg om at hun ikke uttørkes og vi må i vei til sykehuset, for det er det siste jeg vil. Og til flaks for min gode observering (takket være helse&sosial) så fikk helsesøster mere nok å vurdere på og jeg fikk beskjed om å senke min stressede mamma skuldre og fortsette med min kjempe bra observasjon. Puuuh! Ett stooort mammahjerte ble veldig lettet! 

☆★

Så ifra 08.30 tiden i morges så har vi bare kost oss i senga og sett på film etter film etter film, og jeg har selvfølgelig med meg dataen på senga så det ikke blir aaaaaalt for kjedelig for meg når frøkna sover. Så da går det i litt facebook spilling også.

☆★